torsdag 2 september 2010

Mat & dryck på kalaset

Dukade gjorde vi på fredagskvällen, jag hade stor hjälp av Jo och K. Fast när jag sa att värmeljusen skulle placeras slumpmässigt så menade jag såklart noga genomtänkt slumpmässigt.... fullständigt logiskt tyckte iaf jag. Jag var nöjd med dukningen, det blev väldigt fint på borden trots att murgrönan inte riktigt ville ligga precis som jag tänkt att den skulle.

Maten på festen kom från brors restaurang och smakade, som alltid, alldeles utsökt! Det var varmrökt lax, ruccolacreme, potatissallad m pepparrot, kycklingspett, couscoussallad, tsatsiki, grönsallad, smör, bröd ost och kex.
Till dessert serverades det vit chokladmousse med hallon och björnbär samt mitt enda bidrag till middagen, nämligen chokladgarnityren :-). De spritsade jag sent på fredagskvällen.
Till desserten bjöds det kaffe med avec. Captain Morgan och Bailys var det som gick åt mest, jag föredrog dock, föga förvånande, Sambucca.

1 kommentar:

smultron sa...

Där är den: DESSERTEN!
Jag tar den!